11 June, 2024

Rezeki dari Boss Baru

 

Rezeki dari Boss Baru | Hari ini dekat lobi pejabat nieyl ada jualan bulanan. Lunch tadi nieyl pergilah juga cuci-cuci mata walaupun mak nieyl dah bekalkan makana untuk makan tengah hari. Nieyl beli jeli kelapa rm2 je, pusing-pusing kejap lepas tu naik makan bekal. Dah habis makan, nieyl balik ke bilik nieyl tiba-tiba ada 1 plastik buah-buahan, tak tahu siapa yang bagi. Kebetulan boss nieyl tak ada pula dalam bilik nak ditanyakan. 

Nieyl pun whatsapp boss no.2 kot-kotlah dia yang letak kek kan, dia kata bukan dia. Lepas tu boss no.1 masuk bilik, dia cakap dia yang bagi..Alhamdulillah..terima kasih boss, syukur sentiasa dikelilingi orang-orang yang baik..


7 comments:

  1. alhamdulillah.. rezeki dapat buah2 dr boss..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Nieyl dah kerja semula...happy for you..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki dapat boss baik, oh nieyl dh kja ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..nieyl dah kembali bekerja awal bulan 6..baru je lagi..

      Delete
  4. Alhamdulillah sedap tu.. buah prun.. ke apa ntah hahahaa.. kalau manis .. manis betul.. kalu masam .. huhu masam betul :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)