Jom kongsi rezeki

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Jom kongsi rezeki | Hai korang...selamat pagi!nieyl masih lagi ada lagi opis lama minggu ni Insya'Allah next week dah start di opis baru. Alhamdulillah,pagi ni ada lebih rezeki dan pagi ni bawa kan bekalan breakfast untuk opismate.. :) Hopefully dia dia happy pagi ini.

Berkongsi rezeki bukan sahaja dengan wang ringgit,banyak lagi bentuk² rezeki yang ada yang boleh kita buat bersama orang lain.. :)


Siapa nak jadi opismate nieyl?hihihi...







  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Alhamdulillah..lama akak tak berbekal dik. sebab biase masak asyik habis terus jek...huwaa malas nyer nak masak lain...kekekee...

    ReplyDelete
  2. Eh... Nieyl nampak tak kakak dah angkat tangan ni kata nak..nak..
    Kakak nak yg mak masak. Teringin kakak nak rasa airtangan special mak Nieyl tau:)

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Mewahnye rezeki.
    Memang lagi seronok kalau makan ramai2.

    ReplyDelete
  4. Memanglah nak jadi tapi takde can lagi nak dapat kerja.. Huhu.
    Alhamdulillah rezeki dapat makan beramai-ramai ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...