22 August, 2016

Taman mini nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Taman mini nieyl | Bertuah badan dapat suami yang suka tanam² pokok nie, lepas tu mak pun suka bunga cuma kawasan rumah nieyl je xnak letak pokok bunga cukup la sekadar pokok² hijau menghijaukan pandangan mata nie.. Weekend lepas hari sabtu datangnya satu perasaan yang sangat membosankan, dalam pukl 2-4 petang tu nak try lelapkan mata seketika pun tak terdaya..

Last² duduk dekat taman mini,tengok pokok² hijau nie..snap sana snap sini..hahaha..kelakar pula rasanya duduk seseorang dekat taman waktu² macam tu..tapi memang terapi la tumbuhan hijau nie..dia memberikan satu ketenangan yang sangat diperlukan oleh manusia..


Nah!nieyl ada rekod sikit kawasan taman mini rumah yang tidak seberapa, sebabnya rumah tak ada kawasan lapang,so..yang ada nie la dijadikan taman..:)



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Cantiknya. Mesti best ada taman mini kan :)

    ReplyDelete
  2. bestnye nieyl..suke akak tgk pokok2 nieyl..untung nieyl somi nieyl suke bercucuk tanam..menjadi pulak tuh..hihi

    ReplyDelete
  3. samala dengan ayah sy dia pun suka tanam pokok bunga..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)