Raya Lagi Dan Lagi Part 3

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Raya Lagi Dan Lagi Part 3 | Alhamdulillah,last part untuk story raya 2016, yeayyy!dah habis hutang..lepas ni dah tak ada dah story raya..jumpa story raya 2017 pula ya InsyaÁllah... 

Raya tanpa selfie atau wefie ibarat makan lemang tanpa rendang...cehhhwaaa!jangan nak iya sangat lah..ade je orang makan lemang kosong tanpa rendang..elok je kan..hihihi.. Untuk part yang last nie.. nieyl share gelagat memasing bila depan camera..bos² pun sporting..


Gambar yang atas nie special sebab walaupun sektor dah lama di bubarkan,tapi masih lagi sentiasa bersama..keakraban yang tiada penghujungnya..kami still together dalam apa juga..Alhamdulillah.. Semoga ikatan silaturrahim ini akan kekal sampai bila²..InsyaÁllah..Amin...






Satu kepuasan untuk diri sendiri bila usaha dan idea kita menjadi kenyataan dan membuatkan orang lain pun gembira,ianya tidak terkata betapa puas nya rasa hati ini. Walaupun penat.. :) Saya Suka Temawork saya!♥♥

InsyaÁllah...jika dipanjangkan jodoh dan umur...tahun depan kita buat lagi yea...jumpa lagi raya 2017
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. INSYAALLAH NIEYL MOGA JUMPA LAGI RAYA TAHUN DEPAN

    ReplyDelete
  2. Wah meriahnye. Untung dapat boss sporting.

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Berakhirlah siri cerita yang menarik.
    Happy ending....

    ReplyDelete
  4. mmg byk pic2 raye kan nieyl..tak blogkan sayang plak..akak pun ade yg tak blog kan...byk laa...

    meriah korang yeak...rajin plak tu berdeco2...lawa2...

    ReplyDelete
  5. Macam kat atas pelaminlah Nieyl
    Cantik backdropnya:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...