25 October, 2016

Thank You Zalora!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Thank You Zalora! |  Alhamdulillah, rezeki yang tidak pernah dijangka, beberapa minggu yang lepas Zalora emel bagi jobs untuk terbitkan satu atrikel berkaitan dengan zalora  . Dan seperti biasalah bila dah buat jobs akan dapat gaji atau ganjaran. Walaupun hanya RM100 voucher tapi kalau kita betul-betul kita manfaatkan, memang kita akan dapat beli sesuatu yang tersangat berbaloi..

Kalau tak silap nieyl, ini kali ke-3 atau ke-4 bekerjasama ngan Zalora. Thanks Zalora sebab memilih blog nieyl untuk artikel tu...Love it...nanti kalau murah rezeki lagi..meh la bagi lagi.. :)


Nieyl pilih 2 kasut untuk diri nieyl sendiri..Maaf en.husband..Isteri awak tersangat pentingkan diri sendiri ketika shopping online..hihihi.. Okay nieyl pilih 2 kasut tu yang pertama sebab nieyl memang nak beli kasut bertutup depan sebab pindah di pejabat baru nie, kena ikut rules HQ..hihihi..jangan derhaka okay..Yang kedua nieyl beli sport shoe sebab selesa berjalan lama-lama pun tak sakit kaki berbanding pakai sandal atau high heels..eh..ada ke orang pakai heels?issshhh....
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Selamat pagi tahniah ... merasa jugak gaji hii

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat kasut..
    Cantik pulak tu Nieyl..

    ReplyDelete
  3. wahhh nieyl..lawo2 akak suke...stylo laa kasut tu...akak pun suke gak soping zalora...sebb nak delivery barang tu runner die call dulu....ye la kdg2 takde kat umah kan...payah...ni die call dulu leh laa kauwtim mase anta tu...

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat voucher free tu..orang perempuan memang suka kasut kan...lagi satu Shopping online..hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)