5 Sebab Kenapa Suka tengok Drama Suri Hari Mr. Pilot

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

5 Sebab Kenapa Suka tengok Drama Suri Hari Mr. Pilot | Selepas fallen in love dengan abang bomba, kini beralih ke Mr.Pilot lah pula..fenomena betul tajuk² drama pakaian seragam sekarang nie..  Hari ini masuk minggu ke-2 drama Suri Hati Mr.Pilot yang dikatakan setiap hari trending uolls.. Tapi jujurnya drama nie memang best pun.. Nieyl ada 5 sebab kena nieyl masih menonton drama nie dari first episode sampai ke hari ini. :)

  1. Neelofa cantik
  2. Bahasa Inggeris neelofa terbaik (sebutan dia tersangat sedap didengar)
  3. Tertarik dengan semua koleksi WardabyNH hihihihi
  4. Gandingan Fattah dengan neelofa yang baru.
  5. plot drama yang tidak membosankan.
So,hopefully drama nie akan terus trending macam Drama Dia Semasni Honey sampai habis. So,korang mana² tak sempat tengok setiap hari. Jangan risau hari ahad ada marathon :) hihihi

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Kakak kalau yg siara astro memang tak ada peluanglah Nieyl
    Rumah kakak tak langgan pun.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Nieyl,

    Drama ni memang top kann.. Mungkin sebab Neelofa mula berlakon semula or mungkin juga sebab Fattah..
    Sis tak tengok just dengar dan baca review kawan-kawan.. :-)

    ReplyDelete
  3. KAnnnnnnnnn! Cerita ni best T_T ( tudia sampai menangis punya best) hahahaha lapyuuuu LOPA !

    ReplyDelete
  4. akak tak start2 tgk lagi nie...tapi dah donlod episod2 yg ade...esok bos takde leh laa start layan sat hahaahahaha

    ReplyDelete
  5. Wkmsalan.
    Pak cik belum pernah tonton lagi.
    Drama2 ni kebanyakannya untuk penonton muda aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...