3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS PILIHAN YANG TETAP

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS | Bila sebut pasal serum nie, seumur hidup tak pernah sekali pun cuba serum-serum nie sehinggalah diperkenalkan dengan 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs. Terus suka sebab dia cepat serap ke kulit dan tidak melekit langsung.


Nieyl dah try lebih dari dua minggu dah boleh Nampak keberkesanannya. Eyer..Betul..Hebat kan..ha..kepada wanita-wanita yang baru-baru nak mencari serum yang sesuai untuk kulit muka tu apa kata try 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs ni. 


Tengoklah perbezaan sebelum dan selepas nieyl menggunakan 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs memang ketara kan perbezaannya sebab itulah nieyl dah jatuh cinta dengan serum nie dan yang lebih penting botolnya sangat ringan dan mudah kita bawa pergi mana-mana. 


3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk : 
  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat 
  3. Mencegah luka jerawat 
  4. Menutupi liang pori 
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata 
  6. Lembapkan kulit
  7.  Menganjalkan kulit 
  8. Mengawal minyak pada wajah 
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata 
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV 
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen 
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten 
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang. 
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM 
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain. 
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari 

Harga : RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90. Jadi ianya sangat berbaloi untuk dimiliki dengan keberkesanan yang wow!

Facebook : My Beauty Herbs 
Instagram : My Beauty Herbs 
Hotline : 011-28090446 / Office 03-90116779 

Secara keseluruhannya 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs ini sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit, ianya tidak perlu sapu terlalu banyak di muka cukup sekadar 2 picitan dan diratakan di seluruh muka. Jom nak kulit muka flawless seperti nieyl,meh cuba produk ini…yang penting konsisten okay..  


Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Macam best je serum ini... kalau kulit lelaki sesuai tak? ... btw. awak memang suka letak lagu dalam blog keee.

    ReplyDelete
  2. all the best...dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  3. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete

  5. Salam. Terima kasih hantaer entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...