05 December, 2017

Nasi Kerabu Menjadi Pilihan

Nasi Kerabu Menjadi Pilihan | Jarang dapat makan berat macam ini sejak nieyl amalkan menu breakfast yang healthy. Hari ini belanja tekak dan perut nasi kerabu cafe. Sungguh berselera bila dapat makan pagi macam ni kan.. Dah lama berhajat nak belajar buat nasi kerabu sendiri, tapi masih belum ada kesempatan masa lagi. Korang breakfast apa pagi tadi?


2 comments:

  1. Sha terus Brunch.. Makan nasi lauk asam pedas patin dengan ulam timun.. Hehehe

    ReplyDelete
  2. alahai, sedapnya. pernah makan juga nasi kerabu ni tapi tak berapa nak minat dekat kelapa tu hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)