Lazada Carseat Cucuku

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lazada Carseat | kalau shopping online tak usah nak sembang la...cehwaaa!kita nie antara ratu shopping online nie tau, ada je benda yang nak dibeli kalau dah mengadap laptop atau komputer. Dia punya survey barang tu 2 hari 2 malam.. Kali ni nieyl tolong survey dan tolong belikan carseat untuk cucu pertama nieyl ni hah...mama dia hari ni dah start dah kerja setelah 2 bulan cuti bersalin..

Pilihan carseat nieyl brand Sweet Cherry,warna purple sebab warna yang susah nak nampak kotor dan most important adalah carseat ni boleh guna sehingga umur lebih dari 2 tahun. Harga di lazada not bad lah murah jugak sebab seminggu sebelum beli check harga dalam rm168,tapi time nak beli harga hanya rm155 terus beli la..



Delivery dalam seminggu juga la menggunakan perkhidmatan Ninja Van. Tapi delivery carseat ni terus ke rumah anak buah nieyl. Sebab dia tak sure balik kampung bila nak collect carseat ni kan.. Tapi bila dah sampai carseat nie,adeh..tak reti pula dia nak labuhkan tali-tali tu..hahaha...last² kena juga balik kampung yaaa...jumpa nek muda dia nie..hihi..


Ala..ala...comey nya dia try duduk dekat carseat..kecil je awak tu ya...time nie tak pasang lagi dekat kereta so,nampak terduduk je..testing-testing... Faiqah semoga menjadi anak yang solehah ya..Amin..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Semoga menjadi anak yang solehah ye Faiqah.. Aamiin..
    Purple is awesome..

    ReplyDelete
  2. Tak mahal sangat rupanya car seat ni ye Nieyl....suka dia dapat Carseat Nieyl hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...