Bila Mulut Ada ulser

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Bila Mulut Ada ulser | kalau ulser sememangnya akan dikaitkan dengan makanan kan, yelaa..sakit tau tak, walaupun ada seketul je dia punya sakit tu satu mulut rasa tau..pedih nya makan apa pun bila terkena sikit..peh!rasa nak menangis.. Orang kalau dah biasa makan pedas,kalau tak makan tu rasa tak puas makan,tapi pedih dia bila terkena cili,boleh menitis air mata wehh...



breakfast pagi tadi


lunch semalam

Tadi sempat jumpa pakcik google,tanya petua nak hilangkan ulser sebiji ni..katanya kena bancuh air garam pastu kumur²..adoi...balik rumah petang kang nak tak nak kena gak try..sebab tak best ar..sakit sangat dan tak selesa..even minum air pun sakit... :( sodeyyy...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. mak oii...lauk dia....makan ngn nasi panas, bertambah2 lah...

    ReplyDelete
  2. Makan aiskrim dik! sejukkan mulut dan minummmm air masak banyak walaupun pedih. moga cepat sembuh ya dik ;)

    ReplyDelete
  3. kesiannya..moga cepat sembuh ye ulser tu

    ReplyDelete
  4. uishh..sma la..sakit nie kena ulser kt belah kanan dlm bibir..nk kata kurg minum air dh minum bnyk2 dh =.="

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...