26 February, 2018

Bila Masuk Butik baby

Jumaat lepas balik kerja memang plan nak pergi Alamanda nak cari something yang boleh buat hadiah untuk baby bff nieyl. Dah 10 tahun nieyl tak jumpa dia, nanti nieyl share tentang bff nieyl tu entry lain ya.. 

Bila dah masuk dalam butik tu, aduhai rambang mata nak pilih sebab untuk baby girl baju semuanya cantik-cantik, tak ada yang tak cantik lagi-lagi warna pink..lemah jantung dan poket tau. Lama juga nieyl belek-belek barang dalam butik anakku tu. Hati pula berbelah bagi, tak tahu nak beli apa untuk gift.. Sebab semua barang dalam butik tu semua benda baby akan pakai..

Nasib baiklah nieyl belum ada anak, kalau tidak memang habislah duit ke baju anak sahaja. Sedangkan beli gift pun ambil masa dekat 1 jam dalam butik tu,macam mana kalau anak sendiri. Macam husband pula lebih suka masuk kedai toys, dalam tu dia boleh habiskan masa memilih sahaja 30 minit..beli tak beli tu belum tentu, kalau ada anak sendiri, dah boleh bayangkan 1 jam dah tentu.


In bajet nieyl dapat beli 2 barang, satu untuk anak bff nieyl dan satu lagi untuk anak buah baru nieyl PUTRI, adik kepada Adam..semoga dieorg semua suka gift ni.. 


9 comments:

  1. sesape pon kalau masuk butik baby memang rambang mata.. =D

    ReplyDelete
  2. sama lah, haritu shopping belek baju baby pun sampai sejam padahal dah decide dah before pergi nak beli apa

    ReplyDelete
  3. Kak shaz lg tak tahan nak masuk butik baby..now dah 7 months..satgi nak cari baju baby pulak..alahaiii..seghonok la nt

    ReplyDelete
  4. hai singgah sini..bestnya g butik baby

    ReplyDelete
  5. Bila shopping barang baby memang rasa macam nak ambil semua hahah ^^

    ReplyDelete
  6. InshaAllah satu hari nanti, nieyl akan beli untuk anak2 nieyl pulak, akak doakan untuk nieyl

    ReplyDelete
  7. seronokkan shopping brg baby...hehe
    moga akk dikurniakan anak yang soleh dan solehah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)