Serunding Daging

Serunding Daging | Antara makanan yang wajib ada sepanjang bulan Ramadhan adalah serunding daging. Ini makanan yang kena ada sebab waktu sahur biasanya jarang kita nak makan pagi-pagi masak lemak,kari ke kan..so, kalau nieyl dengan en.husband ada serunding dengan telur goreng pun dah boleh sahur dah..so,semalam sempat singgah Warta Bangi eh tukar nama dah..Kipmall..hihihi.. beli serunding daging dekat sana untuk bulan puasa. 

Kalau korang,apa makanan yang wajib ada sepanjang Ramadhan?meh la share...


5 comments:

  1. sama la sukaa..makan kapit dgn roti ya allah sedap nyerrr tapi mahal ..huwaa..kenapa mahalll..

    ReplyDelete
  2. sedap tu serunding daging, kalau akak dapat telur kicap pun ok bila sahur, tapi kalau ada serunding lagi sedap. sebelum2 ni akak order daging dendeng untuk sahur,tapi tahun ni orang tu tak buat dah huhu

    ReplyDelete
  3. akak dulu pelik tau nieyl...sebab ramai kawan2 cari stok serunding ni bile nak puase...rupenye buat makan waktu sahur ye...tak lalu mkn lauk kan mkn serunding....ni tahun ni akak dpt bos bagi...die outstation kat kelantan ari tu....

    ReplyDelete
  4. tak leceh nak sedia makanan untuk sahur kan. echa pun ok je kalau blh mkn serunding dgn nasi. paling suka sambal udang kering. mantappp! xD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...