Coklat Bouquet DIY

Coklat Bouquet DIY | Bila tiada bahan dan last minit plan begini lah jadinya. Kalau ikut plan asal adik ipar nak buat coklat bouquet yang simple guna kertas A4 saja. Malangnya setelah 20minit buat menggunakan kertas A4 hasilnya tidak berjaya sebab A4 paperkan keras, so..fikirkan idea lain yang cepat,cantik dan jimat.


Terliur tengok coklat yang banyak atas meja, nasib baik orang punya, kalau sendiri beli memang tak kan jadi bouquet lah..semua masuk mulut. 


Tadaaa..ini last minit punya idea, riben tu pun buat sendiri walaupun tak berapa nak menjadi. Nasiblah ada bakul tu dekat office, nampak cantik sikit bila susun macam tu kan. Last sekali baru letak tag happy Mother's Day..

3 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...