Bersantai bersama di Melaka Mall

Bersantai bersama di Melaka Mall | Antara tempat yang sering dikunjungi pelancong dan warga Melaka adalah Melaka Mall Food Truck. Ini adalah kali pertama nieyl singgah sini itupun sebab adik ipar yang bekerja di Melaka ni yang ajak bersantai selepas makan capati. 

Kawasan dia tidak besar mana pun tapi berbentuk bulatan, dimana di kelilingi oleh beberapa food truck yang menjual pelbagai makanan. Meja dan kerusi adalah terhad so, kena pandai-pandai bawa diri dan tunggu meja kosong ya...

Sambil kita menikmati makanan yang kita beli tu, kita akan dihiburkan oleh kumpulan Buskers dan ada juga pengujung yang turut sama menyanyi bersama buskers. So, memang sesuai untuk family bawa anak-anak makan sambil berhibur.

 gambar dari google



Malam tu pun nieyl makanan yang simple dan mudah je sebab baru lepas makan capati kan, sambil makan tu layan juga lagu-lagu yang buskers tu menyanyi walaupun kadang-kadang kelaut..hahahaha..

1 comment:

  1. haa la mmg best nmpk suasana dia.. santai =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...