Kontest Siapa Nama Baby Hasrul Hassan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan


Actually kan..ada 2 nama yang terlintas di fikiran nie..tapi for sure dah ada orang teka nama tu, macam tak best pula kalau pilih yang orang lain dah pilih kan..so, nieyl try pilih HASIF FITRI.. 

Ucapan nieyl untuk baby baru HH..
" semoga dirimu menjadi hamba Allah yang sentiasa dilindungi  dan menjadi insan yang sentiasa berada dalam keredhaan-Nya serta menjadi anak yang soleh didunia dan diakhirat..InsyaÁllah Ameen"

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Good luck! macam nak joinlah jugak eh! dah tamat ke belum?

    ReplyDelete
  2. goodluck kak nieyl. In Shaa Allah ada rezeki :*

    ReplyDelete
  3. Saya kunci jawpan ni .. tak leh tukar ehh .. terima kasih, gudluck

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...