Karnival Terbaek Dengkil

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Karnival Terbaek Dengkil | 7 & 8 Mei 2016 telah berlangsungnya Karnival Terbaek Dengkil. actually nieyl tahu pun sebab anak buah nieyl ada 4 org bersekolah di sekolah lama nieyl dulu. Karvival nie lebih mudah kita kata Hari Kantin laa.. So,sesiapa sahaja boleh datang..  Berkesempatan pergi hari pertama. Sangat meriah..adalah dalam 11 tahun tinggalkan sekolah nie...











Setiap kelas buka gerai jualan bersama guru², kebanyakkannya nieyl tengok dieorang jual makanan dan minuman la, ada pentas untuk pertandingan nyanyian, ada juga slot gerai untuk orang luar berniaga, gerai persatuan ibu bapa dan ada juga beberapa pameran yang di anjurkan. Bila berjalan di area sekolah mula la teringat kenangan² lama yang masih segar dalam ingatan.. Guru² yang 11 tahun yg lalu pun ramai yang dah berpindah ke sekolah lain, so mana² yang lama saja je la yang kenal.. 

Pejam celik, dah 11 tahun dah meninggalkan zaman persekolahan. Kini giliran anak² buah pula meneruskan pembelajaran di sekolah lama tu. 

Rindu!!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. karnival dah abis eh? tolonggg nak kain rentang boboiboy tuh...kekeke..serius ni!

    ReplyDelete
  2. tgh puasa nie tgk abc tuh sedapppnyeeeeee dikkkkkk...huwaaaaa..

    ReplyDelete
  3. Zaman sekolah memang seronok Neiyl
    Mesti terkenang moment indah cuma tak sama sekarang lebih canggih macam-macam makanan aje dijual
    Budak sekarang pun senang nak dpt duit.

    ReplyDelete
  4. MENARIK .... TEMA BOBOIBOY PANDAI CIKGU TARIK PERHATIAN ANAK MURID UTK DTG KARNIVAL KAN

    ReplyDelete
  5. Menarik! Zaman sekolah paling suka hari kantin. Seronok berniaga dan bersama kawan-kawan dan family. Masing2 support each other :)

    ReplyDelete
  6. Jarang pergi kalau ada karnival karnival cenggini. Selalunya hujung minggu full dgn aktiviti

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...