28 October, 2015

Taman Hijau Di Rumah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Last week en.husband ade free time kat rumah...
isteri dia makan gaji..so,kerja laaa..hihi..
Balik je rumah last week...
tetiba en.husband panggil dr luar rumah...
mcm penting sangat....

Isteri dengan muka cuaknya nie..
Keluarlah...nak tengok apa ke helnya...
upernyer...dia nak tunjuk...↓



Actually,depan rumah nieyl nie kosong...
Tak ade 1 pokok pun..Sbb 2 bulan lepas baru start beerkebun tepi rumah...
last week tengok en.husband dah beli pokok,batu ngan pasu...

Cantiklah pulak..hihihi...
kata en.husband banyak lagi die nak tambah nanti..
die nak buat taman mini..huhu...

Ha..bagus la tu...
Menantu ngan mak mertua ade minat yg sama..
klu harap anak mak nie..hmm...xtaw laaa....
jadi hutan je la...hihihi..


-LOVE xoxo-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

14 comments:

  1. Wah.. sejuk mata memandang ada taman macam ni kat depan rumah

    ReplyDelete
  2. Ok la tu..rajin berbudi pada tanah :)

    ReplyDelete
  3. Beruntunglah Nieyl ada suami yg rajin buat itu semua.
    Kalau rumah kakak kena tunggu akak gerak baru abang buat kalau tak abang memang tak pandai nak hias pokok itu-ini.
    Seri rumah pun lain tau kalau ada pokok macam ini. Cantik kan:)

    ReplyDelete
  4. RAJIN SUAMI NIEYL BERCUCUK TANAM HIAS LAMAN...

    ReplyDelete
  5. Comel pokok nya.. rajin betul suami hias laman dgn pokok

    ReplyDelete
  6. cantik..suke sgttt tgk pokok2 hijau..umah akak xde ruangan nak letak pasu bunga..sedih betul..

    ReplyDelete
  7. wahhh rajin nyer dia! untung nyer dapat org bertangan sejuk ;)

    ReplyDelete
  8. rajin ..jgn terlanggar sudah .... ke kucing main golek2 ke ...pecah pasu syg oi

    ReplyDelete
  9. sejuk mata memandang
    dok umh atas tanah mmg syiok deko deko.
    hijauu j

    ReplyDelete
  10. Bestnya dpt ccuk tnam. Umh kita ting.4, hrap dlm pasu je la blh. Hee.. Tu pn terhad.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)