GIVEAWAY : Duit Saku Dari BBL

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Klik gambar untuk join

Assalamualaikum &  hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

16 comments:

  1. kalu mng jgn lpa belaja kami nasi lemak tau

    ReplyDelete
  2. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Moga success. Dark blog → http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Singgah BW ..
    http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete
  6. Good luck dari GA same ;)

    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  7. Good luck ye
    Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  8. jalan jalan dari giveaway yg sama :)
    gudluck!


    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  9. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dear, mengunjungi blog dari segmen yang sama. kita orang baru berblogging. salam ukhwah =)

    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    blog awak cantik la dear =) suka tgk

    ReplyDelete
  11. Salam kenal:)
    Fiefi #674 dari segmen sama. Good luck!

    blogfiefi.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=0

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
    Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...