09 August, 2018

Segmen Bloglist Blog Nieyl



Cara Untuk Join

1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist  Blog Nieyl"
2. Follow Blog/ FB Page / Follow IG / FB Personal * semua ada di sidebar,click je*
3. Make sure blog korang active ya
4. Linkkan entry korang di kotak komen di bawah
5. 10 Blog yang bertuah akan dipilih melalui undian 

Tarikh Tutup

19 Ogos 2018

25 comments:

  1. kalau ade kesempatan nnt nak join la

    ReplyDelete
  2. Gud luck ! Lamanya tak bw kat sini

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum Nieyl.
    akak join. akak support!
    http://www.adianiez.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, akak datang join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari ejulz. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  6. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Done join :)

    http://vitaminsyaza.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    Syaza ada buat giveaway, nak jemput Nieyl join, boleh? :) Ada di Sticky Post blog.

    ReplyDelete
  8. JOIN!
    Dah follow blog awak :) & Dah Like FB Page, Dah Request to follow IG & dah create post dalam blog saya :) Hopefully Dapat masuk dalam bloglist awak ! ini link untuk post yang saya dah create.

    https://ora-adzlin.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  9. Bonde Join, http://www.bondezaidalifah.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  10. Saya support

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl_11.html

    ReplyDelete
  11. Saya join.

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  12. joinnn

    http://www.mialiana.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  13. Join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  14. http://www.opzzpinky.my/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  15. ida join

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  16. ehhh ada masa lagi..heee..nk join la

    ReplyDelete
  17. http://masturanasarudin.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl-tutup-19-aug.html

    ReplyDelete
  18. http://www.syamimisaad.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    sy join sama. :)

    ReplyDelete
  19. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  20. saya join sama...

    http://www.mariafirdz.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  21. https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    CT joooin =D

    ReplyDelete
  22. MN join :)

    https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-niey.html

    ReplyDelete
  23. https://sitisharini.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    join jugaklah

    ReplyDelete
  24. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html?m=1

    ReplyDelete
  25. Saya join lagi.

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/08/segmen-bloglist-blog-nieyl.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)