Bila Setahun Sekali Cari Barang

Bila Setahun Sekali Cari Barang | Kalau sembang pasal membaking ni, bukan la selalu sangat pun baking, nieyl memang suka baking tapi baking ikut mood. Bila tiba saat dan ketikanya itu rajin, makan terkeluarlah semua pekakas-pekakasnya. So, nieyl ada kenduri cukur jambul anak buah yang Ellsa, so..plan memang nak buat cupcake, apam polkadot dan brownies. Makanya, kena bawa 2 peti ajaib nieyl ke rumah MIL.

Sebelum tu, misi membersihkan sambil menjadi barang-barang yang nak digunakan tu, cari punya cari sekali terjumpa paper cup yang banyak, paper cupcake lagi..hahaha..adoi...geleng kepala En.husband tengok..huhuhu..Itu lah dia, beli sahaja reti..lepas tu simpan buat pekasan dalam peti ajaib tu...korang macam ni tak?


3 comments:

  1. Betul...sebab simpan dalam tempat yang tak kelihatan..tu yang asyik beli...bila kemas kemas ha....banyak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...