23 March, 2017

Thank you Lecithin

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Thank you Lecithin | Tiada apa lagi yang menghappykan hari wanita yang mempunyai berat badan yang lebih sikit ini apabila berat makin turun dan inci pun dah banyak kurang. Macam mana tahu inci kurang? baju lama-lama yang dulunya sendat sekarang dah boleh pakai,longgar lagi..jangan jeles ya..hihihi.. 

Meh nieyl nak share sikit, bukan susah nak amalkan supplement untuk kurus atau slim ni..ingat makan ingatlah supplement ini..So, macam nieyl dekat office nieyl memang akan standby dalam bekas untuk vitamin dan letak atas meja, sebab lunch time kita berada office jadi lepas makan je terus ambil 3 biji lecithin dan telan.. Begitu juga di rumah, nieyl masih juga makan malam untuk teman husband dengan mak makan, tapi lepas makan nieyl akan ambil lagi 3 biji lecithin...mudah je kalau kita nak buat.. Jangan lupa amalkan minum air secukupnya..PENTING!

Harga Mampu Milik.. .
Antara khasiat lecithin.. .
🌺Memecahkan lemak
🌺Meningkatkan kadar metabolisma
🌺Menghalang lemak termendap,utk kesihatan jantung
🌺Membantu otak berfungsi dgn cergas
🌺Mengawal kadar kolesterol
🌺Melegakan sembelit .

Nak beli..
Boleh whatsapp nieyl Okay... 0173583792
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. saya pun makan ni.... alhamdulilah

    ReplyDelete
  2. all the best Nieyl..semoga dapat capai berat badan idaman

    ReplyDelete
  3. kita sama.
    utk kesihatan in shaa Allah.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)