Souvenir from Japan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Souvenir from Japan | Rasa seronok sangat bila dikelilingi dengan orang yang sentiasa ingat dekat kita kan. Kadang-kadang tidak perlu mereka yang bergelar sahabat sahaja yang ingat pada kita, kawan-kawan yang biasa pun sebenarnya ingat dekat kita. Yang paling seronok bila dapat kawan-kawan yang suka travel, kita bukan tak nak ikut atau pergi travel cuma ada perkara yang lebih memerlukan kita. 

Walaupun tidak berpeluang ke oversea lagi, Alhamdulillah selalu dapat souvenir dari kawan-kawan, boss dan kakak-kakak dekat pejabat ini...Kalau ikutkan banyak dah nieyl dapat, cuma kebanyakkannya FM so, dah lekat dekat rumah, mana yang keychain separuh ada di rumah dan separuh nieyl sangkut dekat dinding pejabat. Kalau EKSA kena cepat-cepat cabut..hahahaha...


Semalam nieyl dapat souviner dari Japan. Ya Allah look, so cute kan..aduhai..geram tengok tau nak sangkut kunci rasa sayang sangat. Ok nama patung ni Kokeshi Doll, patung ini sangat popular di Japan dan selalu dijadikan souviner untuk pulang. 




  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Cntiknya 😌 mesti suka sgt tu bila dpt ni

    ReplyDelete
  2. alahai cutenya! nak satu nak satu hakhakhak

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/gift-review-calendar-2017-from-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Comelnya kokeshi doll tu!!! 😍

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...