Dinner with subway

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Dinner with subway | Alhamdulillah, semalam actually last day untuk redeem voucher subway yang dapat hari tu.Sayang pula tinggal 3 voucher so, malam tadi gigih juga pergi redeem dekat subway cyberjaya. Dapat la 4 air dan 7 sandwich yang sedap²..ha..ha..ha.. Ini kali ke-2 makan di subway ni not bad la sebab kita boleh pilih apa yang kita nak letak dalam roti kita tu kan..

Nieyl dapat banyak voucher tu, so Alhamdulillah dapat kongsi dengan kawan² dekat opis, yang mana sempat redeem time gaji hari tu. Tapi ada juga yang tak sempat redeem tak apa la.maybe next time kalau ada voucher lagi i share lagiii 😉



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Sesekali maka Subway memang sedap. lagi2 kalo dpt yang beli 1 percuma 1.
    makan sampai kenyang. hehehehe

    ReplyDelete
  2. lama tak makan...mana dapat voucher tuu..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...