#throwback Part 5 : Kena Buli

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kena Buli | hari ini nak share story pasal 2 budak yang selalu membuli kakak dan makcik dia nie.. bertul korang tengok la gelagat dieorang bila suruh ambik gambar..Eee..menjadi² perangai masing².. berapa kali snap asyik buat hal je..sekeh kang baru tau..

Yang baju warna pink tu adik bongsu nieyl, dia jarang² dapat balik sebab kerja badan berunifom banyak abis kan masa dekat Kem dan kursus² dia.. Balik hari tu kata nak kahwin awal tahun depan..InsyaÁllah...bila dah bongsu tu,macam² la dalam kepala kakak dia nak buat semua DIY..haha..

Yang baju purple tu anak buah nieyl,kira yang no.2 besar la..Alhamdulillah,tengah kerja keras katanya pun nak kahwin tahun depan..bagus jodoh dah sampai..excitednyaaaa..semua orang nak kahwin nie...dah besar² semuanya..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

1 comment:

  1. Macam tu boleh lah pak su dan anak buah naik pelamin sekali Nieyl..
    Senang kerja mak cik2 dan mak pak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...