Wedding Cousin bollywood theme

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Wedding Cousin bollywood theme |  sebelum tiba bulan Ramadhan yang dinanti, ramai orang ambil kesempatan buat majlis perkahwinan termasuklah my cousin belah ayah. Untuk pertama kalinya nieyl pergi wedding yang ala bollywood yang ada menari² nie..serius..dan yang lagi best nya my cousin tak buat wedding di rumah, dia buat di cafe..ha..menarik kan..

Aktiviti wajib bila naik kereta adalah wefie laaa...lepas wefie kita hantar dalam group family yang mana tak pergi tu...bakar lane..huhuhu..
Cousin nieyl pengantin perempuan yang cantik lagi macam hindustan..hihi..sebab mak dia ada keturunan hidup mancung² :) simple je pelamin dia..nieyl suka..dia pun simple je tak yah pakai baju² pengantin macam kite..hihi..

Gambar menu nieyl tak sempat nak snap sebab terlalu ramai orang, seperti biasa la kalau kenduri kahwin ayam masak merah,rendang daging,acah buah tu tak pernah tinggal la kan.. lepas tu ada 2 gerai makanan tambahan, apam balik dengan mee/bihun sup daging..memang terbaik sedap..


Doorgift pun simple je,ha..nieyl siap bawa g opis lagi buat kudapan di waktu petang.. Tak sabar nak abis kan biskut butang nie sebab nieyl nak botol tu letak duit syiling yang bersepah dalam handbeg nie.. 

*korang rasa beruntung tak kalau dapat officemate yang jenis suka baking?suka kan...ok nanti nieyl share story pasal someone yang suka baking 
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru ! Moga bahagia selamanya ;)

    ReplyDelete
  2. Jarang wedding buat tema bollywood
    best juga kan
    fefeling citer hindustan gitu hehe

    lama x makan biskut butang (>_<)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum nieyl
    skrg ni kawin pun dah bertema kan bollywood lagi
    tahniah utk pengantin baru
    semoga kekal hingga keakhir hayat

    ReplyDelete
  4. Bagus jugak buat kenduri kawen ginikan Nieyl....simple jer. Sekarang ni kebanyakan pelamin mmg pesen ala ala hipster gitukan. Pengapit tu kalau pakai baju sempoi sempoi baru kena

    ReplyDelete
  5. cantik dan bagusnye door gift kenduri tu kan ... skrg ni dah mcm2 moden ..klu dulu bunga telowr je la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...