Tummy Trouble

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Tummy Trouble | Inilah akibatnya bila cuti tak jaga pemakanan dengan baik. Merasakan kesannya di pagi isnin yang sepatutnya kau kena pergi kerja.. Actually skrg nie pun sampai dekat office tapi tummy nie masih buat hal..Sangat tidak selesa bila kerap ke toilet, senak perut di mana angin berkumpul tak nak keluar dari badan.. :( 

Muka semestinya lah monyok macam kerang busuk sebab menahan sakit angin perut nie.. Mata mula menunjukkan tanda² perlukan rehat.. Badan dah mula rasa sengal² bisa akibat angin.. Hopefully,mampu bertahan sehingga jam 4.30 petang. Happy working semua!

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. XLARAT TU ASYIK BERULANG KE TANDAS...MOGA CPT SEMBUH.

    ReplyDelete
  2. Kesiannya diaaa...
    Harap-harap tengahari ni dah oklah ye Nieyl.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...