Thanks Printcious

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Thanks Printcious | Bulan April lepas nieyl ada dapat emel dari printcious untuk join kempen FREE CUSTOMISED MUGS , kalau tak perasan boleh baca sini. So, selesai tugas yang diberi..dapat vouchers. Memang tepat pula masanya, nieyl memang nak try produk dari Printcious sebab selalu baca Blog Kak Izwa pasal printcious.

Dengan voucher yang nieyl dapat tu, nieyl buat mouse pad 2..satu untuk diri nieyl sendiri dan 1 lagi nieyl hadiah kan pada kawan nieyl. (berkongsi rezeki yang kita dapat) hihi..

Okey ini lah mouse pad yang nieyl buat..cantik tak?hihi..not bad juga la hasilnya..servise penghantaran pun cepat seperti yang ditetapkan. Tersangat puas hati..InsyaÁllah akan datang boleh gunakan khidmat printcious :)

  300 x 250

Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...