Rintik Hujan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rintik Hujan | Syukur Alhamdulillah, sekarang nie boleh dikatakan hampir setiap hari dan setiap petang dan malam hujan di area rumah nieyl. Dah lama rasanya tak hujan lebat macam nie kan..

kalau hati manusia happy dan bersyukur dengan turunnya hujan apatah lagi tumbuh-tumbuhan yang sentiasa memerlukan air untuk terus subur. Semoga kawasan tadahan air kembali penuh sebelum menjelang bulan Ramadhan..InsyaÁllah..


     Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. alhamdulillah rezeki hujan :)
    my area pun slalu hujan lately, xpanas sgt kat umah :D

    ReplyDelete
  2. akak suka entry nie.. ;) rase macam hmmm..nyaman?

    ReplyDelete
  3. betul..mmg syukur sgt2! Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. moga2 air di empangan yg dah kering tu naik le balik tahap simpanannye...risau tul kene catu2 air nanti nieh....

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah.. Semoga paras air segala sungai dan empangan boleh naik dan kembali ke sedia asal. Tak nak ada catuan air.. Huu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...