Durian Crepe dari Someone Special

Durian Crepe dari Someone Special | Jujur cakap, masa on the way dalam kereta nak pergi lunch hari jumaat lepas, memang ada sembang pasal durian crepe ini sebab dah lama sebenarnya tak makan durian crepe ni sebab bukan musim durian kan. Lepas tu memang susah nak jumpa orang yang jual yang betul² sedap dan padat. 

Balik dari lunch tu, tertiba atas meja ada durian crepe yang sangat comel saiz dia..siap ada note lagi..alahai..kenapa lah kak aya nieyl nie sweet sangat selalu bagi surprise tau...Love u so much ♥♥


6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...