Cucu kesayangan nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Cucu kesayangan nieyl | Yang mana tak tahu, nieyl ni dah berpangkat nenek dah sekarang nie.. Anak buah nieyl yang sulung dah pun ada baby..Tapi for sure lah kalau nieyl dukung dia,orang kata itu anak nieyl..hahaha..mahu tidaknya nenek nye tersangat muda kan...tapi kan kebelakangan nie kan, nieyl rindu sangat dengan cucu nieyl nie...ahad lepas dapat jumpa sekejap je..


Faiqah sekarang nie dah pandai merangkak jauh² dah,sampai mama dia tak boleh nak buat kerja lain sebab kena pegang dia...skrg nie dah duduk dalam pagar..hihihi..

ee..budak mata bulat nie...geram tau...cepat la balik kampung...nanny rindu sangat ini...asyik tengok gambar je...
Oklah korang,cuti panjang kita minggu nie yea...jumpa semula hari selasa Insyaállah...wilayah kerja seperti biasa ye selasa ni.. :) selamat bercuti...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Untunglah muda2 dah bergelar nanny....bunda seusia 50an ni belom lagi ada cucu sendiri... sebab anak2 kawen lambat. Sedangkan rakan2 seusia seronok bermain dan bercerita tentang cucu.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Nieyl,

    Walaupun dah bergelar nenek tapi masih muda, so kita panggil nenek modern okay.. hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...