Sorry!saya tidak akan download game

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Sorry!saya tidak akan download game | Ada orang tanya..tak download Pokemon Go ke?Ops!sorry rasanya macam salah orang je tanya soalan tu pada diri ku ini. Untuk pengetahuan, smartphone saya tiada sebarang aplikasi game..walaupun play store ada ya.. Kebiasanya akan main game di PC atau laptop sahaja. Handphone memang jauh sekali untuk game. 

Sebeb itu lah bila anak² buah ke ambil handphone lepas 5 minit akan di pulangkan semula..hihihi.. so, selamat handphone dari genggaman mereka yang kaki game nie.. Boring?memula mungkin la tapi bila dah lama² tu dah heran dah..kalau nak main sangat pun, pinjam handphone en.husband dia memang banyak la game..lelaki kan..ada sesetengahnya boring² main game..

Kita orang perempuan kalau dah ada tanggungjawab, ada anak rasanya tak sempat dah nak rasa boring tu kan, celik mata buat kerja sampai ke malam baru rehat.. Begitu la hari², betul..lain la kalau ada maid tu mungkin ada juga masa nak rasa boring.. :) , ok selamat petang!♥


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. Betul..akak ni langsung tak sempat nak amik tau punnnn pasal game game nie. Mak is so busy u know..kekek..

    ReplyDelete
  2. kata nyer game ni diharamkan kan msia, kan?
    hmmmm phone aida ada games, nieyl.
    utk anak2.
    tu pun games yg ringan ajer.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...