Majlis Aqiqah Adam #2

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kalau semalam kita dah story mori pasal buaian..
hari ini nak share gambar semasa majlis berlangsung...
rambang mata nak pilih gambar tau...
sebab semua gambar sangat cantik..
Adam ni kira anak buah pertama nieyl belah en.husband...
amboiii...sedapnya dia tidur...maklong potong rambut dia pun..
dia buka mata sikit je..
Meh maklong cium sikit budak kecik nie..
 Giliran paklong pula..
 adam n mummy..sepanjang majlis adam sgt good boy...
dia tidur saja...hihi...
Adam with acue ngan maklang..
Adam ni adalah penyeri dalam family en.husband..
See..kakak ipar sebaya macam nie laaa...hihi..
yang baju putih tu biras nieyl (BFF), yang tengah cium adam tu,adik ipar (Kawan sekolah)
yang pegang adam tu,adik ipar nieyl paling bongsu...

Oklah..lepas nie nieyl nak share barang yang ada dalam
goodies pula...hampir semuanya kami DIY :)


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

11 comments:

  1. Comelnya baby adam,,,ipar beipar smua sebaya2 erkk nieyl

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah syok klu dpt ipar duai yg sekepala... hehehe moga ada jadi anak yg soleh aminnn.

    ReplyDelete
  3. bestnye ipar mcm kwn2...yg sorang tu muka sama la dgn nieyl..hehe

    ReplyDelete
  4. sweet nyer gambo yg 1st tu nieyl :)
    lovely sgt!!!

    ReplyDelete
  5. comelnya adam...tahniah dapat anak sedara

    ReplyDelete
  6. Behave sungguh si baby tu... :)

    http://terompahsiopah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. kalau diy memang best.. jimat kos dan hasil sendiri kan..puas hati

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...