First time Masuk Rasa Utara

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hari ini semuanya pasal first time huhuhu..
biasa lah klu hari jumaat kan...
extra time lunch tu dah lama tak keluar...
so,pegi la ioi city mall putrajaya...
Cuci mata sambil membeli..huhuhu..

Bila dah 1 jam berjalan tanpa tujuan...
Penat..perut pun dah lapar...
restoran² biasalah penuh...
pilihan terakhir nampak pulak RASA UTARA..

konon nak test laaa...
So,masuk menonong je terus duduk..
Tak tengok buku menu dah..
sekali bukak...terbuntang mata nampak $$$..hahaha..
tak nak cakap...klu korang yang biasa pergi..
maybe tahu la kot..hehehe...

Tiada pilihan,perut dah minta makan...
so,order jelaaa...pejam mata je..huhu..
dalam hati hopefully,ianya berbaloi....huhuhu
nieyl order cendol..

Mee bandung..

Hmm..nasib baik ianya super sedap tau..hahaha..
memang sedap..so,dari mata terbuntang tu...mata jadi sepet semula..huhu..

*peringatan untuk diri sendiri, sebelum masuk..sila tengok dulu buku menu kat depan tu..hihi
sebab takut duit dlm wallet tak berapa nak cukup..hihihi.. :P

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. So kena masuk sana masa awal bln laa..klu pergi tgh bulan naya laa..hihihi..pastu kena makan sampai licin ler baru x rugi..hihihihih

    ReplyDelete
  2. haahahaha...sally tau! tau sangat feels akak masa bukak menu tu! kahkah..

    :P

    ReplyDelete
  3. awak..sama la.. kalau saya tengok harga mahal, mesti cerah mata..
    hahaha..
    tabiat saya, kalau nak makan mesti tengok menu yang kat luar dulu.
    kalau dah masuk, kalau mahal. duduk jugak la kalau time tu ada duit lebih dalam wallet.

    kalau tak banyak duit dalam wallet memang saya, keluar balik.
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. menarik cendol dan mee bandung tu..wahh terasa nak makan pulak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...