13 January, 2011

n3 arini

Ish3..dah petang baru sempat nak wat n3..
Itupun dapat wat 1 jer..hehehe
xpela..drpd xde kan..
pagi2 jer aku dpt berita baik..
member se'opis aku dlu selamat melahirkan baby girl smlm..
Hehehe..Tahniah la yer..semoga segalanyer dipermudahkan..

Arini jugak bz ckit sbb wat keje2 persediaan..
Yela..dah masuk sektor baru nie..
Banyak yg kena get ready..
Tak pernah2 kena wat minit..
Tahun nie aku kena wat minit..
Biase orang kasi aku minit yg dah siap..
Semakin mencabar..hehehe..

Aku suke de keje drpd xde keje..
Sbb klu xde keje nie sbnrnyer bosan..boring..
Hehehe..tp klu keje tu dah melambak..
Hahaha..mule la nak mengeluh kan..kan...hehehe..

2 comments:

  1. betul, kalau x de keje mengantuk kan?

    ReplyDelete
  2. taw xpe..x suke ngantok2 nie..sbb tu ar suke wat keje..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)