berfikir seminggu ke depan




X sabar raya nyer nak cuti lg next week..
Hehehe..padahal,de lg seminggu nak keje..
Huhu..cuti lame nanti..korang mest de plan..
Balik kg ker..bercuti ker..kan..

hehehe..so,far..3hb tu aku kena g Semenyih..
Tok sambut tahun baru cina..
Kat umah auntie n uncle Cina aku..
Hehe..so,nak kena kutip wet raya..
Huhu..so,make sure kena pakai baju kaler merah yer..
hehehe..

Actually,arwah nenek aku tu cina..
So,adik beradik die yg len sume still cina lg..
Wlau mcner pun,kteorg tetap 1 family..
kalau raya puasa pun,dieorg dtg raya umah..
hehehe..

Keesokan arinyer plak..
Plan nak g mandi kat sunway lagoon..
Hahaha..suke2...sebab de org nak sponsor aku..
Bagus btl la..hehehe..
So,raya cina nie berjalan jer la..=)
Tu yg x sabar nak cuti tu...




0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...