Vitamin Untuk Kita


Alhamdulillah..
Vitamin customer semua dah sampai..
Bulan ni ramai yang beli krim herbal blend untuk chicken pox/demam campak bagi melegakan gatal dan sembuhkan parut.
InsyaÁllah minggu ini ada lagi nak submit list order vitamin customer, kalau ada yang nak selit vitamin shaklee, boleh terus PM ataupun whatsapp 017-3583792.
Terdapat pelbagai Set Vitamin mengikut keperluan & bajet anda:
● Set Premium Kecantikan
● Set Full Kecantikan
● Set Basic Kecantikan
● Set Parut
● Set Jeragat
● Set Premium Slimmimg
● Set Full Slimming
● Set Basic Slimming
● Set Slimming Student
● Set Kolestrol
● Set Menyusu
● Set Kesuburan
● Set Kehamilan
● Vivix -Penawar penyakit Kronik
Dan banyak lagi...

2 comments:

  1. Herblax akak tu banyak lagi..asal makan banyak je akak makan cepat2 herblax tu utk detoks

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...