07 August, 2017

Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid Day Blue Sun Lotion SPF40 PA++

Product Klairs | Say hai semua..hari ni nieyl nak share dengan korang 2 product dari Klairs yang sekarang ni mempunyai peminat yang ramai. Ok sebelum tu, product klairs ini adalah kosmetik dari Korea. So, product tu ialah Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid-Day Blue Sun Lotion SPF 40 PA++. Ok sebelum ada yang tanya pernah guna ke sebelum ni?actually tidak, ini kali pertama nieyl nak cuba dua product ini yang mana nieyl rasa ianya sesuai dengan kulit nieyl.


Biasanya kalau kita nak cuba sesuatu product tu kita pasti akan check sama ada poduct tu sesuai untuk kulit yang bagaimana,berminyak ke,kering ke..so, product Klairs ini adalah sesuai untuk semua jenis kulit. So,dont worry ok kepada yang nak cuba product dari Klairs ini.

Klairs Mid-Day Blue Sun Lotion SPF 40 PA ++



Dah lama sebenarnya nieyl nak cari sunblock yang sesuai dengan kulit, yang mudah meresap dengan kulit. Ada sesetengah sunblock yang tidak sesuai dengan kulit,susah nak meresap ke kulit. Jadi, cari yang betul-betul sesuai dengan kulit muka kita. Bila dah cuba Mid Day Blue Sun Lotion ni ,jatuh cinta sebab walaupun nieyl kerja dalam aircond, waktu lunch biasanya nieyl akan keluar so,waktu tu cuaca memang panas jadi, sinar UV akan terpancar ke kulit tapi dengan Mid Day Blue Sun Lotion ini ianya dapat melindungi kulit dari sinar UV. Dan yang paling penting ianya tidak mengeringkan kulit tau. So,korang pun kena cuba.


Mid Day Blue Sun Lotion boleh juga di jadikan base make up tau  kalau korang nak ianya boleh melindungi kulit kita dari sinar matahari yang terik,yela kalau kita tak guna apa-apa cuba kena cahaya matahari yang terik, kalau perasan kulit muka kita akan jadi kemerah-merahan.Jadi, untuk elakkan perkara seperti itu berlaku pada kulit kita,applykan Mid Day Blue Sun Lotion ini untuk melindungi kulit kita.

Klairs Mochi BB Cushion



Seperti jatuh cinta pandang pertama dengan Mochi BB Cushion ni, tengoklah packaging dia yang sangat comel dan cute. Apa yang bestnya Mochi BB Cushion ni, mempunyai built in cap case yang sangat luar biasa yang boleh di buka dan di tutp untuk mengelakkan kandungan Mochi BB Cushion menjadi kering.


Tekstur Mochi BB Cushoin lebih dari cecair dan mampu memberi impak fresh pada wajah dan nampak lebih flawless. kalau tanya orang wanita,siapa yang taknak nampak sentiasa flawless kan. Selain itu, ia dapat menaturalkan kesan merah-merah pada muka untuk sekatakan wajah.


Ok andai kata BB Cushion dah kering, korang tidak perlu lagi beli satu set yang baru sebab Klairs BB Cushion ada jual refil dia, so korang boleh refil sendiri tanpa sebarang masalah, dah case cushion pun korang boleh buka dah cuci bersih sebelum masukkan refil yang baru..bestnyaa... tak tahu caranya?ok korang boleh tengok cara-caranya seperti di bawah.


Klairs Trail Sample Set (8SKU,3ml)



Kepada yang baru nak mencuba produk ini, korang boleh dapatkan sample set di website online yang menjual rangkain product Klairs.

Website link:
 https://goo.gl/kg3uKA 

video

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)