17 April, 2017

Happy Anniversary ke 5

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Happy Anniversary ke 5 | Syukur Alhamdulillah,tahun 2017 adalah genap usia perkahwinan 5 tahun. Jujur kata memang tak percaya lah mungkin sebab masih mood honeymoon uolls..hihihi.. Terima kasih Ya Allah berikan suami yang sangat menyayangiku, ibu mertua yang memahamiku. Moga hubungan ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke Jannah..InsyaÁllah Ameen..




Saje beli kek sepotong sahaja, sebab celebrate pun berdua je..InsyaÁllah hujung bulan nanti akan celebrate potong kek lagi bersama family mertua. 😃 


Malam anniversary tu, pergi dating tengok filem Fast and Furious 8. Nak tahu best atau tidak nanti nieyl share dalam entry lain okay... ok bye nak sambung buat kerja 😏
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Tahniah happy anniversary kepada anda.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary Dik ! Moga kekal bahagia gembira dikurniakan anak soleh solehah dan kekal bersama sehingga ke jannahNYA~

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary Nieyl..
    Semoga bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)