OST Abang Bomba I Love You - "Jaga-Jaga" AMIRA OTHMAN

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Abang Bomba I Love You | Sekarang nie memang tengah layan drama abang bomba nie, siapa tengok?mula-mula korang mesti benci dengan si mawar berduri tu kan..haha..sama la sakit nya la hati ini tengok perangai dia..sama pula watak dia dalam Dia Semanis Honey.. Tapi start episode semalam nampak dia dah insaf dah..layan baik dah adik dia..so,tak ada dah nak stress tengok perangai dia. hihihi..Lakonan amira pun not bad cuma kena banyak lagi belajar if dia nak teruskan dalam lakonan..:) good luck ♥

anyway nak share lagi OST abang bomba i love you nie,kalau dengar banyak kali..lagu nie sedap di dengar..bukan sedap di makan ya... :)



Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. yaya ade jgk tgok tp sikit je la..
    rmai jga yg tgok citer ni kan
    yaya kurang minat..huhu (jarang tgok tv pun sebenarnya ^o^)

    ReplyDelete
  2. baru jap tadi aida tgk episod akhir nya nieyl.
    waktu lain tak sempat tgk.
    kebetulan ari ni MC. tgk ulangan ler.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...