29 April, 2016

Salad Sosej by nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Salam jumaat!
semoga segala urusan kita hari ini dan akan datang dipermudahkan..
InsyaÁllah
Alhamdulillah...semalam dah selesai ganti puasa...
InsyaÁllah start next week akan amalkan puasa sunat Isnin dan Khamis..

Pagi nie gagah siapkan bekalan bfast untuk ke opis..
walaupun dah terlajak bangun..hihi...:)


Selamat bekerja semua ♥
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Kalau kakak dah ada tu tetap nak dgn nasi juga Nieyl:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum nyl slmt bertugas.

    ReplyDelete
  3. nampak so sedap, nak jugak <3
    saya pun bangun lambat pagi tadi, tp bekal biskut je ke opis haha

    ReplyDelete
  4. Rajinnya walaupun dah lewat masih bawa sarapan. siqah beli je breakfast kat ofis. Malas melampau! Hihi

    ReplyDelete
  5. kagum aihhhh sebab kuat semangat awak! akak nak buat jugak laaaaaaaa~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)