Hanya rm3.50

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi uolls...
kecoh di media sosial skrg nie pasal minyak naik..
hmm..redha jela rasanya kan...
kereta tetap kita nak kena bagi makan minyak tu...

Dari segi makanan pula...
bukan la nak berkira mana pun..tapi cukup lah sekadar berpatutan...
Makanan pagi nie hanya rm3.50
makanan pagi memang kedai kak seha nie murah..
sbb tu lah kot orang suka beli ngan diaaa...
walaupun masakan dia tak lah terbaik sangat..
tapi sedap...

kalau kedai lain....rasanya rm5 dah tentu dah nie..
sebab penah beli menu yang sama...kedai yang berlainan...
so,pilihan di tangan kita sebenarnya...
kalau nak berjimat.. :)


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. kadang tu bukan harga yg jadi pertikaian...rasa tu...jual mahal tapi rasa takde, rencah pun takde...hmmm

    ReplyDelete
  2. tu laa...harga minyak akan bertukar tiap2 bulan...samaada turun atau naik...kalo turun alhamdulillah...naik tu yg kite penin...tapi bak kate nieyl laaa...bukan leh buat ape pun...redhaaa jek laaaa...keter kite mmg makan minyak kan hahaahahah

    ReplyDelete
  3. now kalau leh berjimat, kita try berjimat. Bagus ada kedai makan murah camni. Mesti laku!

    ReplyDelete
  4. Betullah Nieyl.. apa yg hairan tu bila harga minyak naik peniaga dilarang naikkan harga
    Macam mana org nak berniaga kalau itu yg terjadi. Ingat org berniaga tu tak guna kereta utk bergerak
    Kalau dah bahan mentahnya punnaik mestilah yg dimasak punnaik juga
    Kesian kita rakyat yg terlibat - yg menjual serba salah, yg membeli pun sama..

    ReplyDelete
  5. Itula baru je smlm isi minyak..tup tup minyak da naik balik sbr je la

    ReplyDelete
  6. tu la ... macam sedap je tu ... kak seha tu area mana

    ReplyDelete
  7. derita! petrol naik harga.
    makanan minuman jgn ckp la, memang tak pernah turun harga.
    kat seremban, kalau mcm nieyl tu da cecah 5 hinggit.
    aida pernah kena byr 7 hinggit for bekfes, nieyl.
    so, now memang beli dari melaka, bwk ke seremban :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...