Kari Ayam nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kari Ayam nieyl | Sekarang ini nieyl dah boleh dikatakan jarang masak sebabnya sekarang ini nieyl hanya makan sehari sekali sahaja. So,last week hari sabtu nieyl masak untuk lunch sebab teringin nak makan kari melayu + ubi kentang. Sebab dah biasa masak kari penang sebab en.husband memang suka kari penang tapi weekend hari tu dia kena mengalah la..hihi..


Sedapkan?hihihi...smlm mak nieyl pula masakkan cekodok bawang cicah pula dengan kari nieyl nieyl masak nie..hmm...senang cenggini rupanya..👍 korang tengok gambar jela ya..nak bagi rasa dah pulun habis dalam perut dah..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. aduusss sedapnya. terus terliur nak masak kari ayam lepas tengok gambar nieyl ni. petang ni saya nak masak kari ayam la. hihi

    ReplyDelete
  2. Wahhhh kuah lebih cicah roti pun sedpappp ni dik!

    ReplyDelete
  3. Uisss cicah ngan roti jala ni sodap...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...