Gambar terbaru bersama Office mate

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Gambar terbaru bersama Office mate | Semalam kakak yang tudung warna purple tu officemate sekarang ni dah naik pangkat jadi bos dan dah bertukar keluar ke jabatan yang lain. Tapi orang kata ikatan ukhuwah yang ikhlas terjalin sampai bila-bila pun akan berpanjangan. Alhamdulillah...kami tetap di beri peluang berjumpa di mana-mana sahaja. 

So,semalam kakak² ni ada mesyuarat puspanita buat dekat office kitaorang, so..sempat juga la kteorang pergi lunch sama-sama dan borak panjang..seronok sangat sebab dulu masa semua nya duduk 1 tempat, setiap hari ada je benda yang kteorang share sama-sama..Sebab itulah kteorang ini bagaikan 1 family yang besar...dekat luar pun masih berhubung sesama kteorang. Whatsapp group masih lagi menjadi medan untuk sharing perkembangan semua. love them so much..♥♥



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Alhamdulillah ada kawan2 yg macam family sendiri :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..bestnya naik pangkat hihi

    ReplyDelete
  3. bila masing-masing dah tidak sebumbung bekerja teknologi menjadi penghubungkan...alhamdulillah...jadinya ukhuwah terus mewangi..

    ReplyDelete
  4. dulu waktu anak2 kecik mmg best ai ada free time ngan colleague ..lunch sesama bergossip waktu lunch ..
    skrg ni ai bz .... tgu anak2 dah besar2 nanti baru merasa balik mcm zaman anak2 kecik2 ... hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...