Sejuk pagi jumaat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Sejuk pagi jumaat | Alhamdulillah, pagi ini bumi dibasahi dengan hujan di pagi jumaat yang sangat indah. Bila tiba waktu hujan ada 2 problem yang buat masa ini menjadi masalah dalam hidup nieyl. Yang pertama adalah keadaan white baby yang mengalami aircond bocor dan yang kedua nieyl tak boleh drive dalam keadaan hujan lebat,problem mata. 

So, hari ini nieyl tumpang kak ipar nieyl yang kerja dekat MOF tu..kononnya nak tumpang tu nieyl tak payah la drive..sekali kena drop dekat MOF dulu,nieyl kena bawak kereta pergi koje..hahaha..usah berangan nieyl oooii...redhaaa...tapi tak apa...x kisah pun lagi pun opis nieyl ngan MoF tu 5 minit je jarak dia..

Sementara tunggu kak ipar siap tu,lepak dekat kedai makan abg dulu sambil makan nasi lemak dan minum kopi ais..bertemankan hujan...seronoknyaaa..hihi..sejuk je..suasana kampung kan..segar je udaranya...

Korang breakfast apa pagi nie?
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Menggegar selera kakak tengok nasi lemak daun pisang Nieyl tu tau:)
    Aromanya bagai terkeluar dari monitor PC kakak tau haha...

    ReplyDelete
  2. salam jumaat...
    fuhh sedapnye makan nsi lemak time sesejuk niiiii ^o^

    ReplyDelete
  3. SALAM JUMAAT NIEYL..SEDAPNYA MKN NASI LEMAK AWAL PAGI NAN DINGIN

    ReplyDelete
  4. sedapnya ! salam jumaat kak nieyl.Kt sini plak mendung je dri pg td

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...