Drama Korea 'W'

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Drama Korea 'W' | Cuti last week marathon drama korea W yang ramai kata best termasuklah my kakak. Adoi...dia tu lagi hantu korea, boleh dikatakan semua drama korea yang ditayangkan dekat Malaysia ni dia tengok. So, actually..nieyl tak tengok pun drama korea W nie sebelum-sebelum ini, terjebak bila pergi rumah my kakak dia sibuk tengok drama tu. Bila dah tengok 1 episode tu,best pula. So,nak tak nak sebab nak tahu dari awal drama nie,maka nya kena la marathon wehh...13 episode habis 2 hari. Skrg nie tinggal lagi 3 episode terakhir..belum di tayangkan lagi dekat channel One..

Pelakon dia Lee Jong-suk sebagai Kang Cheol dan Han Hyo-joo sebagai Oh Yeon-joo. Serius drama ni kalau korang nak tengok,dinasihatkan tengok dr episode 1 baru korang boleh faham episode seterusnya. Lepas tu drama nie selalu buat penonton konfius,kejap dunia komik kejap dunia sebenar..huhuhu... genre dia ada romantik komedi,fantasi dan suspen.So,tinggal lagi 3 episode akhir..

harap² happy ending laaa.. :)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Kita xde channel astro jadi tak dapat tengok la, nanti nak cari kat youtube..

    ReplyDelete
  2. Mmg ramai peminat drama Korea kt Malaysia ni kan..

    ReplyDelete
  3. drama korean mmg boleh buat kita mcam terbuai2 kan.
    cer la cari feeling yg sama kat drama melayu.
    #ehmacamterkutukdramasendiripulak
    #hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Memang drama ni pening. Sangat memeningkan. Tapi best! Siqah suka sangat! Tak tengok lagi latest episod last week. Tak sempat 😳

    ReplyDelete
  5. Wkmsalam.
    Pak cik belum pernah tonton drama korea.
    Anak2 minat Running Man

    ReplyDelete
  6. saya tak minat giler drama korea or k-pop.. tak boleh gi. hehehe

    ReplyDelete
  7. dh lama x tgk drama korea ..dlu pas spm marathon drama korea tnpa henti..haha..smpai jd musng tgh mlm tgk smpai pagi..dhst x dhstnya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...