Breakfast Roti Canai

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Breakfast Roti Canai | Hari ini rehat buat breakfast pergi kerja..hihi..seronoknya...itu yang boleh siap pergi kerja 6.30 pagi.. Hari ini breakfast special sikit tapau roti canai 2 keping dan kuah kari ayam. Menyelerakan,kan.. Sebab roti canai adalah salah satu makanan kegemaran rakyat malaysia, lagi sedap kalau makan bersama teh tarik panas..peh!serius sedap!walaupun hakikatnya roti canai kosong mengandungi 200 kalori..itu yang kita suka... :P



Breakfast apa pagi ni?
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Masa makan jgn ingat berapa kalori Nieyl nanti terbantut selera hihi..

    ReplyDelete
  2. salam..
    yaya singgh sini..nk bfast roti canai jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Kalau dah mengadap roti canai + teh tarik
    Xingat kalorinya, kalestrolnya, gulanya.

    ReplyDelete
  4. aduhai nieyl.
    sedap nyer roti canai cicah kari pekat2.
    atau banjir kan.
    fullamak memang boleh bertambah 2-3 keping :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...