02 March, 2016

Happy Birthday To Me

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syukur Alhamdulillah..
hari ini genap umur 28 tahun...
jangan tanya kenapa nampak lebih muda dr usia nya (hihihi..perasan)
Kepada yang follow nieyl di Personal FB..
ramai juga yang wish...
TQ so much...hari ni tak sempat nak update tentang birthday...
insyaÁllah esok kita story okey...

*masih membalas setiap ucapan dan doa yang wish di fb,di whatsapp..

Kot² lah ada yang nak wish juga lepas baca entry nie..
boleh wish kat page nie...  KLIK SINI

atau

boleh wish di laman sosial nieyl..
Instagram : nieylanadia
twitter : nieylanadia

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Hepy Bezday Nieyl....moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungan rahmat Allah....
    Seronoklah tu kan sepanjang hari ni Neiyl

    ReplyDelete
  2. HAPPY BIRTHDAY!..BTW,JEMPUT JOIN ^^

    http://misskitty12.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY NIELY SEMOGA SEGALA YG TERBAIK DIANUGERAHI ALLAH UTKMU...

    ReplyDelete
  4. ooooo, 28 ye..hehe

    hepi besdayyy :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)