03 December, 2015

Tentang Kawan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Rasanya kita semua ada kawan yang bermacam² perangai kan...
Termasuklah diri nieyl sndr...
sebab itu kita boleh berkawan tetap jangan mudah bercerita
hal peribadi kepada orang lain :)

-LOVE nieyl-
Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Cerita psl kawan...complicated sekiranya kita dapat kawan yang childish...dlm erti kata lain, kalau dia gaduh dgn someone kita pun kena ikut sama bermasam muka dgn org tu...hmmm

    ReplyDelete
  2. betul2..baik kawan tuh, baik la kite..jahat kawan tuh, kalau xkuat iman, jahat jugak la jadiknye..

    ReplyDelete
  3. kadang2 susah gak nk memilih kwn..semua tak sempurna kan..

    ReplyDelete
  4. Apa yg pasti utk mendapat kawan yg baik kita ni pun kena jadi baik dulu kan Nieyl

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)