Majlis Aqiqah Adam #1

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Last week jumaat ngan sabtu agak sibuk jugak..
sebab majlis cukur jambul dan aqiqah adam..
Adam nie merupakan anak buah pertama dan cucu pertama
dalam family en.husband..

Majlis ni buat di rumah biras nieyl..
Biasanya kalau rang skrg nie..
banyak yg sewa buaian untuk majlis aqiqah/cukur jambul nie..
so,daddy dgn mummy adam nak buat lain sikit..
so,kita buat buaian sendiri...
Untuk rangka buaian,semuanya adik ipar nieyl yg buat..
Jumaat malam tu kteorang siapkan hiasan buaian..
pening jugak tau...sebab kita guna benda yang ada je..
ikut kreativiti masing²...
kalau tak silap,pukul 3 atau 4 pagi..baru siap..
baru balik rumah tidurrrr...hihihi

Ok nnt nieyl sambung part 2 pulak yea...


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

11 comments:

  1. Kreatif buat sendiri..akan dtg msh blh guna lgi kn

    ReplyDelete
  2. Untung ada yang kreatif, dah save empat lima ratus kat buaian. ;)

    ReplyDelete
  3. cantik sgt pelaminnyeeeeee...kreatif betul semua org...

    ReplyDelete
  4. cantik..untunglah jadi cucu pertama..huu

    ReplyDelete
  5. ya Allah kreatifnye nieyl...cantik plak tu....mmg bagus laa idea masing2...... akak jamin mmg lawooo hasil kejadiannye kan...

    betul tuskrang trend sewa buaian n pelamin sekali ....cukur jambul jek pun...dah gah2 hah....takpe, rezeki masing2 kan...

    ReplyDelete
  6. Wahhh rajin nya buat sendiri. Memang kreatif2 suma buat DIY. Hehehe. BS ada tag nama Nieyl dalam 1 giveaway. Jom join :D

    ReplyDelete
  7. aida sgt suka organize majlis.
    family gathering :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...