Happy Tuesday

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Hari ini last day bekerja di tahun 2015..yeay...
Tahun depan kita jumpa lagi..InsyaÁllah...
Happy..happy jugak...
Pagi nie mood agak ke laut sikit..
sbb tgh period pain..firstday...
Belum telan GLA shaklee lagi nie..
sbb baru lepas breakfast...
InsyaÁllah...lepas makan GLA nanti moga ada kurangnya :)


Happy working semua!

-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. LAA SIANNYE nieyl...akak pun kalo first day period mmg mood kelaut...tapi tu laa dulu mase bujang2 lagi teruk..senggugut sampai takleh nak buat ape.... duduk salah, baring salah...berpeluh2....siap nak muntah pitam bagai...legaaa lepas kawin n beranak takde dah seksa tuuuu.....take care ye nieyl....

    ReplyDelete
  2. Wah... jeleslah kakak macam ni Nieyl.
    Last day kerja 2015 ye. Esok dah boleh buat misi nak buat apa yang dirancang.
    Pokok kat rumah tu banyak boleh menguleklah dgn kucing comel Nieyl tu:)

    ReplyDelete
  3. bestnye nieyl dh start cuti..akak nie pepagi heret kaki heret badan gie opis..huwaa..happy holiday yang!!!...muahhhxxx

    ReplyDelete
  4. tgh cuti akhir thn le ni ye...
    terbaik...
    mula kan thn depan dgn gembira dan semangat!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...